Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató a szotahr.hu honlap felhasználásával és a honlapon található szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A http://szotahr.hu honlap (a továbbiakban: Honlap) üzemeltetője, Szota Krisztina egyéni vállalkozó (nyilvántartási szám: 50394111; székhely: 1118 Budapest, Bakony u. 16-18.; a továbbiakban: Szolgáltató) az alábbiakban tájékoztatja a Felhasználókat a Honlap látogatással és a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás során történő adatkezelésekkel kapcsolatban, az Európai Parlament és Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletéről szóló 2016/679. számú rendelete (a továbbiakban: GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (az „Infotv.”) alapján.

A Szolgáltató mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelme és információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartása érdekében. 

Szolgáltató felhívja  Látogató figyelmét, hogy az adatkezelésről részletesen és pontosan együttműködés esetén a megbízási szerződésben ad tájékoztatást, a szolgáltatás tartalmának megfelelően.

Alapfogalmak

Szolgáltató: Szota Krisztina egyéni vállalkozó (nyilvántartási szám 50394111; székhely: 1118 Budapest, Bakony u. 16-18.), aki a Honlapot üzemelteti és a szolgáltatásokat nyújtja.

Honlap: A http://szotahr.hu domain alatt elérhető tartalom és szolgáltatások összessége

Látogató: azon természetes személy, aki a Honlapon található információkat megtekinti. 

Mi a célja ennek az adatkezelési tájékoztatónak?

A jelen adatkezelési tájékoztatóban a Szolgáltató tájékoztatást nyújt a jogszabályoknak megfelelően a személyes adatok kezelésről.

A Honlap megtekintésével kapcsolatos automatikus adatgyűjtés során kezelt adatok

A Honlap annak megfelelő használata alatt cookiekat (sütiket) használ.

A cookie-k (sütik) olyan, a böngészője által ideiglenesen az Ön böngészésre használt eszközén tárolt adatok, amelyek a Honlap használata során kerül(het)nek az Ön eszközére. Ez magában foglalja az Ön IP címét, a böngészője típusát, az eszköze operációs rendszerének jellemzőit, a látogatás időtartamát, az Ön által meglátogatott oldalt, al-oldalt, használt funkciót, valamint a holnapon eltöltött időt. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes adatokat és nem alkalmasak az Ön, azaz az egyéni felhasználó azonosítására, nem kerülnek összekapcsolásra személyes adattal.

A cookie-k (sütik) kisméretű fájlok, nem károsítják az Ön eszközét és nem tartalmaznak semmiféle vírust, vagy kártevőt. A cookie-k (sütik) egy része a honlap bezárása után automatikusan törlése kerül, míg más részük hosszabb ideig tárolásra kerül az Ön eszközén attól függően, hogy a böngészőjében Ön milyen beállítást alkalmaz.

A Honlap kizárólag olyan saját cookie-kat (sütiket) használ, amelyek a működéséhez szükségesek és átmeneti jellegűek. A Honlap ezen felül partner cookie-kat (sütiket) is használ, amelyeket a különböző szolgáltatásokkal megbízott partnereink működtetnek honlap analitika céljából. A Honlap a Google Analytics szolgáltatásának partner cookie-t (sütit) használja.

A cookie-k (sütik) elfogadása, engedélyezése nem kötelező, azok használatát korlátozhatja, illetve meg is akadályozhatja, azonban ilyen esetben előfordulhat, hogy nem tudja használni a Honlap egyes funkcióit. Önnek a böngészője beállításai megváltoztatásával lehetősége van az Ön által meglátogatott weboldalakon engedélyezni, illetve tiltani a cookie-kat (sütiket). Kérjük, hogy amennyiben le kívánja tiltani a cookie-kat (sütiket), úgy nézze át a böngészője használati útmutatóját, illetve súgóját és tegye meg az ehhez szükséges lépéseket.

Adatkezelés biztonsága

A Szolgáltató valamennyi rendszerére, rendszerelemére kiterjedő, rendszeres és folyamatos kártékony szoftverek elleni védelem biztosított.

Az elektronikus úton továbbított üzenetek, adatok és információk tekintetében a biztonságos adatcsere követelményét biztosítja a Szolgáltató.

Mi történik, ha adatvédelmi incidens következik be?

A jogszabályoknak megfelelően bejelentésre kerül a felügyeleti hatóságnak az adatvédelmi incidens a tudomásszerzéstől számított 72 órán belül, és erről nyilvántartás is vezetésre kerül. A jogszabály által meghatározott esetekben pedig az érintett felhasználók is értesítést kapnak a bekövetkezésről.

Mikor és hogyan történik jelen adatkezelési tájékoztató módosítása?

Amennyiben a kezelt adatok köre, az adatkezelés többi körülménye változik, a jelen adatkezelési tájékoztató a GDPR előírásainak megfelelően 30 napon belül módosításra és közzétételre kerül a http://szotahr.hu honlapon.

A http://szotahr.hu oldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Szolgáltató adatkezelési tevékenysége kapcsán panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., 1530  Budapest, Pf.: 5.), továbbá a személyes adatainak kezelésével, védelmével kapcsolatos jogainak megsértése esetén a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósághoz is fordulhat.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Honlap:      http://naih.hu
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
E-mail:        ugyfelszolgalat@naih.hu
Telefonszám: +36 (1) 391-1400

A honlap teljes tartalma Szota Krisztina egyéni vállalkozó szellemi tulajdona.