Szolgáltatási területek

TOBORZÁS ÉS KIVÁLASZTÁS

„Megfelelő embert a megfelelő helyre” – elv mentén célom, hogy megismerve az adott munkaközösséget, helyzetet, találjam meg a csapat új munkatársát. Teljes körű folyamat-menedzsmentet vállalok a hirdetéstől a kiválasztást záró adminisztrációig.

Közép-és felső vezetői kiválasztási projektnél a döntéshozatalt – külön megrendelésre – a Selfmapping teszt elemzésével támogatom. A Selfmapping magyar fejlesztésű, komplex humándiagnosztikai teszt és szoftver, amelyről bővebben itt olvashat.

RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA, FEJLESZTÉSE AZ ALÁBBI TERÜLETEKEN:

teljesítménymenedzsment: a munkaerő megtartás érdekében támogatást nyújtok abban, hogy hogyan, mikor, ki és kinek adjon visszajelzést a munkafolyamatok során;

HR-adminisztráció: szabályozást és irányelveket alakítok ki, standardizálás a HR-feladatok hatékony ellátása érdekében;

munkaügyi folyamatok: segítek eligazodni a foglalkoztatási biztonság útvesztőjében.

SZERVEZETI KÉPZÉS ÉS FEJLESZTÉS, FELNŐTTKÉPZÉS

Képzés és fejlesztés

Szükségszerűen a tudás fejleszthető és emellett kiemelten fontos az egyéni kompetenciák fejlesztése is, amelyek révén szinergia teremthető az együttműködő csapatokon belül, és mindenkiből a legtöbbet és legjobbat lehet kihozni.

Megismerve a távlati vállalati és egyéni célokat segítek megtalálni az annak eléréséhez szükséges képzéseket. A munkaerő megtartása miatt minden vállalkozás számára fontos, hogy a benne tevékenykedők pontosan tudják – akár vezetőként is – miben kell változniuk, fejlődni ahhoz, hogy karrierjük még sikeresebb legyen.

Felnőttképzés

A felnőttképzés, felnőttoktatás rendszere jelentős változásban van. Segítek eligazodni a változó jogszabályi környezetben, kialakítani, fejleszteni és működtetni az előírt adminisztrációs és dokumentációs folyamatokat. Támogatást nyújtok képzési programok kidolgozásában, fejlesztésében, teljes körű menedzselésében. Ezt a szolgáltatás projektszerűen, vállalati belső képzések megvalósításánál, valamint speciálisan felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozások támogatására kínálom.

HR SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Minden növekedési fázisban lévő vállalkozás tulajdonosa előbb utóbb átéli azt, hogy szakértőre bízná az emberi erőforrás területhez tartozó, menedzsment jellegű feladatokat.

Szakértőként segítem Önnek, mint tulajdonosnak vagy ügyvezetőnek a munkáját azzal, hogy heti 8-10 órában átvállalom az olyan, a vállalkozás sikerességét támogató feladatokat, mint új munkatársak felkutatása, a sikeres működést támogató folyamatok bevezetése, vagy a foglalkoztatás-biztonság megteremtése és fenntartása.